• Montenegro Canyoning  je prvi registrovan kanjoning centar u Crnoj Gori.
  • Profesionalni i međunarodno sertifikovani vodiči.
  • Atestirana i bezbjedna kanjoning oprema.

Montenegro Canyoning Centar se bavi organizacijom kanjoning izleta, kanjoning obukom i iznajmljivanjem opreme. Sve naše usluge su u skladu sa međunarodnim kanjoning ICO pro standardima. Vodiči Montenegro Canyoning Centra su internacionalno sertifikovani profesionalci sposobni da se adaptiraju na promjenjive uslove kanjoning sporta.

kanjoning crna gora
kanjoning crna gora

 

Ključ za sigurno i zabavno bavljenje kanjoning sportom u Crnoj Gori jeste izbor međunarodno sertifikovanog  kanjoning provajdera.

Organizacija kanjonjing izleta je naša primarna djelatnost. Crna Gora je veoma interesantna kanjoning destinacija za kanjonjere početnike i za već sertifikovane profesionalce. Montenegro Canyoning Centar organizuje kanjoning izlete na teritoriji cijele Crne Gore. Iz naše ponude izdvajamo kanjone : Škurda,  Nevidio i  Medjurječ.

Na početku vašeg kanjoning izleta  Montenegro Canyoning  Instruktor ili vodič će vas detaljno upoznati sa kanjoning opremom (svrhom i načinom upotrebe). Kanjonig tehnike:  korištenja hand line, kako prići sidrištu i na koji način se konektovati , spuštanje niz konop, water slides i skokovi u vodu, su vaš sledeći korak i obuka koja je preduslov da uđete u kanjon. Posebnu pažnju poklanjamo provjeri Personal Protective Equipment (PPE) prije i posle svakog kanjoning izleta. Svaki učesnik kanjoning izleta mora da bude adekvatno i kompletno opremljen u skladu sa međunarodnim kanjoning standardima.


Montenegro Canyoning  je prvi registrovan kanjoning centar u Crnoj Gori . Kanjoning sa nama je  Safe and Fun!!!